Meny
Meny

Kundeservice

Angrerett og bytte av varer

Slik bytter og returnerer du en vare

Hos Follestad.no har du 14 dagers åpent kjøp, og 30 dagers bytterett. 

Returadresse

Follestad Trend AS
Akersgata 28
0158 OSLO
NORGE

Du er returansvarlig

NB! Det er kunden sitt ansvar at pakken kommer frem til oss. Ved retur betaler vi for returporto.

Gjelder returen din en reklamasjonssak, eller at vi har sendt feil vare, betaler vi selvfølgelig også returportoen. Det er da viktig at du sender oss en e-post å informere om dette først, og du vil motta returslipp pr. e-post. Det er dessverre ikke mulighet for å returnere undertøy.

Benytte deg av angreretten – Slik går du frem:

Fyll ut angrerettskjemaet vedlagt i ordrebekreftelses e-posten eller i pakken du har mottatt. På angrerettskjemaet angir du returårsak og antall varer du vil sende tilbake.

Legg det utfyltangrerettskjemaet i en tett forpakning sammen med varen/-ene du skal returnere. Du kan gjerne bruke emballasjen du mottok varen/-ene i.

Vedlagt i pakken du har mottatt fra oss skal det ligge en ferdig utfylt returfraktseddel. Denne skal du klistre godt på pakken du sender til oss. Dersom du ønsker å velge en annen fraktmetode enn vår returfraktseddel er det selvsagt opp til deg. Har du ikke mottatt en returfraktseddel i din pakke ber vi deg sende en e-post til kundeservice@follestad.com.

Lever pakken til nærmeste Posten / Bring utleveringssted.

Når vi har behandlet returen din sørger Klarna for at din faktura blir oppdatert er lagt for tilbakebetaling. Har du valgt faktura som betalingsmetode, og ikke betalt denne enda vil varen slettes fra din faktura, og du vil få tilsendt en ny faktura pr. e-post. Dersom du har betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetaling fra Klarna tar normalt 7 – 14 virkedager.

Benytte seg av angreretten dersom du har brukt varen?
Du kan fortsatt angre på ditt kjøp dersom du har brukt varen. Du kan da benytte deg av din angrerett, men det er viktig at du da er klar over at det blir mot en verdireduksjon basert på hva vi anslår verdien til den brukte varen å være.

Bytte

Hos Follestad.no har du 30 dagers gratis bytterett. Ønsker du å bytte strl. På varen/-ene du har handlet hos oss trenger du ikke å følge veiledningen nedenfor. Da huker du av boksen merket ”Bytte til en annen strl” på returskjemaet vedlagt i ordrebekreftelses e-posten eller i pakken du har mottatt. Husk å skriv strl. du ønsker å bytte til. Det er viktig at du skriver ned ditt navn og ordrenummeret på din ordre.

Bytte – Slik går du frem:

Start med å legge inn en ny bestilling i vår nettbutikk på den varen du ønsker å bytte til. Skriv ned det nye ordrenummeret på angrerettskjemaet som fulgte med varen/-ene du har mottatt. Dette fylles ut i merket felt for bytte av vare på angrerettskjemaet.

Fyll ut det mottatte angrerettskjemaet og huk av for ”Bytte” i returårsak. Legg det utfylte angrerettskjemaet i en tett forpakning sammen med varen/-ene du skal bytte. Du kan gjerne bruke emballasjen du mottok varen/-ene i.

Vedlagt i pakken du har mottatt fra oss skal det ligge en ferdig utfylt returfraktseddel. Denne skal du klistre godt på pakken du sender til oss. Dersom du ønsker å velge en annen fraktmetode enn vår returfraktseddel er det selvsagt opp til deg!

Lever pakken til nærmeste Posten / Bring utleveringssted.

Vi tilbyr GRATIS bytte dersom du følger denne veiledningen.

Bytte i en av våre butikker?

Dersom du ønsker kan du også bytte varen/-ene i en av våre fysiske butikker. Du må da medbringe ordrebekreftelse mottatt pr. mail. Det er dessverre ikke mulig å levere returer-/heve ditt kjøp hos våre fysiske butikker. Har du spørsmål knyttet til det å bytte en vare ber vi deg ta kontakt med kundeservice pr. e-post til kundeservice@follestad.com

Vilkår for bytte og angrerett:

Sørg alltid for å returnere varen/-ene i samme stand som du mottok dem. Det vil si i originalemballasjen med alle merkelapper på.

Dersom du skal returnere sko er det viktig at du IKKE skriver eller teiper noe direkte på skoesken. Skoesken må også pakkes inn i emballasje før den sendes i retur til oss.

Follestad.no sin returpolicy påvirker ikke dine forbrukerrettigheter.

Dersom din retur ikke blir godkjent vil vi vurdere varens verdireduksjon og tilbakebetaler gjenstående verdi. Behandlingstid for bytte og returer er vanligvis 1-3 uker.

Har du spørsmål angående retur/bytte/reklamasjon eller feilsendinger ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice avdeling pr. e-post til kundeservice@follestad.com eller pr. tlf. på 48 88 92 22. Vår telefon er betjent på hverdager fra kl. 10:00 – 16:00. All e-post vil bli besvart innen 48 timer. Du finner også mer informasjon her www.follestad.no/bytte-og-retur

Husk alltid å send ved ordrenummer på bestillingen din henvendelse gjelder.

Reklamasjon

Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har handlet hos Follestad.no, ber vi deg om å ta bilde av reklamasjonen og beskrive mangelen. Dette sender du pr. e-post til kundeservice@follestad.com. Vi vil da hjelpe deg videre i prosessen. Gjelder din reklamasjon produkter handlet i en av våre butikker, ber vi deg om å ta kontakt med den butikken du handlet varen. Ved godkjent reklamasjon vil vi tilbakebetale beløpet for varen/-ene innen 14 virkedager.

Hvis det foreligger en mangel med varen må kjøper innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget, eller burde ha blitt oppdaget ta kontakt med selger og informere om mangelen. Reklamasjon kan skje senest to r etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år er reklamasjonsfristen fem år.

Vi i Follestad Trend AS vil følge Forbrukerklageutvalgets avgjørelse ved en eventuell tvist.

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert på ditt lokale postkontor ikke blir hentet, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss. En egen faktura på 249,- kroner vil bli sendt til mottaker av pakken.

Alle forsøk på svindel vil bli sporet og politianmeldt.

Tilbakebetaling

Ved retur av varen vil vi tilbakebetale det beløpet du har handlet fra Follestad.no, så fremt du returnerer varen til oss innen 14 dager etter at mottok varen/-ene fra Follestad.no. For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen være i lik stand som da du mottok den. Dersom emballasje, merkelapper eller skoeske ikke fremstår som ny er den ikke godkjent som retur, og vi vil ikke tilbakebetale beløpet du handlet for.

Hvis din retur ikke er godkjent, vurderer vi varens verdireduksjon og tilbakebetaler varens brukte verdi.

Ved godkjent reklamasjon tilbakebetaler vi det beløpet du har handlet for.

Vær tålmodig

Bytte og retur tar ofte opp til 3 uker fra du har sendt varen i retur. Vi jobber nå med et nytt system, som sørger for raskere og bedre behandling av retur og bytter. Vi er i en kort overgangsfase, og gjør oppmerksom på at i noen få tilfeller kan det ta noe lengre tid.