Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi gjør julegavehandelen trygg og enkel i år!

Hos Follestad skal du være sikker på at vi tar smittevern på alvor. Vi gjør alt for at du skal få en trygg, enkel og hyggelig julegavehandel på nett eller i våre butikker. Under kan du se våre smitteverntiltak, åpningstider og telefonnummer til butikkene og hva vi kan tilby for å gjøre julegavehandelen ekstra trygg og enkel.
kz5rnrtg
Trygg handel

Vi tar smittevern på alvor

Butikkene våre er store og romslige slik at man enkelt kan holde god avstand til andre. Vi har spritstasjoner ved inngangen og i kassen i alle butikkene, og de ansatte i butikken desinfiserer alle overflater etter hver kunde. Alle våre ansatte i butikk bruker munnbind.

enia8w7w
Levering

Hjemkjøring og innpakking

Vi tilbyr hjemkjøring i Oslo-området av varene dine fra alle våre butikker. Få varene dine levert ferdig innpakket innen 48 timer.

clwo4pva
Unngå fysisk oppmøte

Få hjelp over telefon

Hvis du ikke ønsker å møte opp fysisk i butikken kan du ringe oss og få hjelp over telefon og Facetime. Du betaler da med Vipps, så kjører vi varene hjem til deg. Telefonnumre til våre butikker finner du her

fcda6wxq
Pakke inn

Bestill gaver på Follestad.no

Ved å bruke koden GAVE pakker vi inn gavene for deg og du får fri frakt. Hvis du kjøper flere gaver på samme bestilling kan du legge til beskjed om hva som skal pakkes inn sammen. Bestill innen 16. desember for garantert levering til jul.

ozdu3b_q
Hold av varer på nett

Reservasjon av varer i butikk

På vår nettbutikk kan du reservere varer og se hvilken butikk de er i. Varen er klar til henting etter 2 timer og den kan reserveres i opp til 24 timer.

bkgo5itw
Utvidet retur- og bytterett

Bytte gaver etter jul

Vi har utvidet returretten på Follestad.no til 6.Januar. Det vil si at du trygt kan gjøre julegavehandelen allerede nå uten å være bekymret for at du ikke skal få levert dem tilbake.

I våre butikker gjelder bytteretten for julegaver til over julen.

fcda6wxq

Julegavetips til henne

Trenger du hjelp med gaven til kjæresten, kona, søster eller mor? Vi har et stort utvalg tilbehør, vesker, jakker, gensere og kjoler som kan slå godt an under treet i år.

herre-1-1

Julegavetips til han

Vi har flotte gaver til menn i de fleste prisklasser. Uansett om du er på utkikk etter en genser, skjorte, hansker eller skal slå skikkelig på stortromma, finner du nok noe fint her.

kids-1

Julegavetips til ungdommen

De unge har ofte ganske tydelige gaveønsker og lar sjelden tilfeldigheter råde. Hva står på ønskelisten i år? Kanskje en jakke fra Parajumpers eller et par UGGs?