Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

uten-navn-1-1

Basisgarderobe til dame

Basisgarderobe er et begrep som stadig dukker opp. En god basisgarderobe er en solid samling av tidløse og klassiske plagg, som passer enhver anledning. Nøkkelen er kvalitet og funksjonalitet. En god basisgarderobe kan ta tid å bygge opp, men vil gi stor verdi i et langtidsperspektiv. Under skal vi presentere noen forslag til hva en basisgarderobe kan inneholde.
20220224-follestad_feb22_nyedit-30
20220224-follestad_feb22_nyedit-30

Tidløs genser

En god basisgarderobe bør inneholde ulike gensere til forskjellige formål. En genser kan variere i stil og utforming til å passe egen stil. En klassisk og tidløs genser bør være produsert i slitesterke og naturlige materialer, slik at den holder i mange år.

20220113-follestad_januar22_jarranflokkmannfoto-141
20220113-follestad_januar22_jarranflokkmannfoto-141

Allsidig bukse og jeans

Allsidige og klassiske bukser i nøytrale farger gjør det enkelt å kombinere plagg på tvers. Man bør se etter kvalitet og funksjonalitet, uavhengig om man velger en jeans, dress- eller skinnbukse.

0c6abm5a
0c6abm5a

Skjorte & bluse

Skjorte eller bluse er et sikkert valg som kan brukes til både hverdag og fest. En tidløs hvit skjorte er for eksempel svært anvendelig og kombineres enkelt til ulike antrekk.

Basisgarderobe sko

Sko til flere anledninger

Hvilke sko du velger avhenger av det uttrykket du ønsker å vise. Du bør se etter sko som passer til flere anledninger, som er laget i materialer av god kvalitet. Hvis du er flink til å ta vare på skoene dine har du potensielt sko til basisgarderoben i flere år.