Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Julegavetips til dame

Årets førjulstid og julefeiring vil bli annerledes enn tidligere. I Follestad gjør vi det så trygt og enkelt som mulig å handle julegaver, slik at du i god tid kan sikre julegavefavorittene. Se våre julegavetips og les om våre tiltak her.

Julegavetips til hele familien

Julegavetips til han

Vi har flotte gaver til menn i de fleste prisklasser. Uansett om du er på utkikk etter en genser, skjorte, hansker eller skal slå skikkelig på stortromma, finner du nok noe fint her.

Julegavetips til ungdom

De unge har ofte ganske tydelige gaveønsker og lar sjelden tilfeldigheter råde. Hva står på ønskelisten i år? Kanskje en jakke fra Parajumpers eller et par UGGs?

4cn_wkjg
Det eksklusive

Ytterjakke

Hvis du ønsker å gi noe ekstra til en du er glad i er ytterjakke den perfekte gave. Vi har et stort utvalg ytterjakker til alle behov.

cpqnpk0q
Det hverdagslige

Genser, skjorte og bluse

Klassiske julegaver som alltid faller i smak. Vi har et stort utvalg til hverdag og fest.

p9h7ja_w
Det klassiske og tidløse

Mulberry

Mulberry er britisk design og håndverk på sitt aller beste.  De klassiske og tidløse veskene i skinn passer i ethvert klesskap og er et godt julegavetips til deg som ønsker å gi noen en ekstra oppmerksomhet.

t0e-_izv
Det lille ekstra

Tilbehør

Hvis man er usikker på hva man skal kjøpe eller trenger en tilleggsgave er accessories et godt julegavetips. Accessories er hyggelig både å få og gi i julegave.