Fri frakt over 1500 kr
Rask levering
Kan returneres i butikk
Fri frakt over 1500 kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Julegavetips til han og henne

Er du en av dem som saumfarer butikkene på desperat gavejakt lille julaften? Vi har julegavetips til både han og henne, og hvis du bestiller på nett innen 12. desember garanterer vi at du får gavene i tide til jul.

Vi vet at julegaver kan være et sjansespill. Derfor utvider vi returretten i desember slik at alle varer som kjøpes i desember kan byttes til og med 6. januar. Varene som kjøpes på nett kan byttes i butikk eller returneres via post.

Julegavetips til han

Til kjæreste, far, sønn, bror, onkel eller kompis.

Til han

For deg som virkelig vil overraske

Om du har tenkt å slå på stortromma for noen på julaften, har vi flotte jakker i forskjellige prisklasser (fra 2990,– til 15 700,–). Vi har alt fra klassiske ullfrakker, til parkaser og dunjakker som holder ekstra godt på varmen.

Se alle jakker →

Til han

Tilbehøret til en som har alt

Tilbehør er perfekte julegaver når du er litt usikker på hva du skal kjøpe. Et behagelig skjerf, lue eller caps, par med hansker eller en weekendbag kommer alltid godt med.

Se alt tilbehør →

Til han

Julegaver for under 500 kroner

Vi har også julegaver for deg som handler på budsjett. Ved hjelp av vår prisfiltrering kan du enkelt velge minimumpris og maksimumpris. Her har du noen forslag til gaver for under femhundrelappen.

Se alle gaveforslag til under 500 kr. →

Julegavetips til henne

Til kjæreste, mor, datter, søster, tante eller venninne.

Til henne

Gi festkjolen til nyttårsaften

Kanskje du tenker det er for risikabelt å kjøpe en kjole i gave? Da er vi uenige. Det kan ikke blir safere enn den lille sorte. Dessuten har vi utvidet returrett til 6. januar. Så ingen fare.

Se alle kjoler→

Til henne

Julegaven som virkelig varmer

Vi har tekniske, varme jakker som passer enhver lommebok, med priser fra 1790,– til 13 000,–.

Se alle jakker til dame→

Til ungdommen

Til sønn, datter eller søsken.

Uansett om du tenker å investere i en holdbar jakke til tenåringen, eller er på utkikk etter en sporty genser, har vi et utvalg klær i størrelser tilpasset ungdom.

Se alle gaver til ungdom her→