Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Sommerens skjorter

Sommerens fineste skjorter

Sommerens skjorter kommer i mange forskjellige varianter, farger og materialer. Fargerik, stilren eller mønstret, lin- eller bomullsmateriale, kort- eller langermet er bare noen av alternativene når man skal håndtere sommervarmen med stil. Sommerens skjorter er svale og behagelige plagg, i lyse farger, som harmonerer med anledning og værforhold.
20210914-21042_follestad_3_1078
20210914-21042_follestad_3_1078

Linskjorter

Lin er et svalt, luftig og absorberende materiale, som er svært komfortabelt og holdbart. Lin er det perfekte materiale til sommeren, og den trolig enkleste måten å inkludere det i antrekket sitt er ved en linskjorte. En linskjorte er et verdifullt plagg på sommeren, og grunnet sin tekstur og egenskaper er det en uformell skjorte, som kan dresses opp til formelle anledninger.

sommerens skjorter

Kortermede skjorter

En kortermet skjorte er den perfekte løsningen når du ønsker et pent uttrykk, på en stekende varm sommerdag. Kortermede skjorter produseres stort sett i lett og luftig bomull, lin eller bomullsfrotté, og kan være detaljert med blant annet bowling- eller button-down-krage.

aledp5iu
aledp5iu

Bomullskjorter

En bomullsskjorte er en klassiker, uavhengig av sesong. På sommeren er den inspirert av lyse farger og lekne mønster, som står i sterk harmoni med årstiden. Enten det er en glatt, formell skjorte, eller en mer uformell skjorte, med struktur og button-down-krage.

czhdrwsw

Overshirt

Overshirt er den perfekte miksen mellom skjorte og jakke. Skjortejakken er et svært anvendelig plagg. Overshirten kjennetegnes ved at den er lytt tykkere enn en vanlig skjorte, og litt tynnere enn en jakke. Det er et allsidig plagg som egner seg godt som et lag-på-lag-plagg, eller et stilfullt alternativ til den tradisjonelle jakken.