Fri frakt over 1500,-
Rask levering
Kan returneres i butikk
Fri frakt over 1500,-

Du har ingen produkter i handlekurven.

Parajumpers

Parajumpers har i dag blitt en favoritt for mange urbane mennesker som ønsker en funksjonell jakke med et tiltalende utseende og god kvalitet.

Designet for verdens villeste redningsstyrke

Designet for verdens villeste redningsstyrke i 2005 satt Massimo Rossetti et mål om å bekle verdens tøffeste redningsskavdron. Dermed kom Parajumpers til verden!

Parajumpers er resultatet av et tilfeldig møte mellom designer Massimo Rossetti og et tidligere medlem av 210´ende redningsskvadron på en sliten bar i Anchorage, Alaska. Rosetti ble så inspirert av samtalen at han utviklet og designet innovativt yttertøy basert på redningsguttas erfaringer i tøffe værforhold.

The PJs

The PJs” eller The Parajumpers er utplassert i nettopp Anchorage. Den topptrente patruljen blir kalt inn til verdens mest utilgjengelige steder for å utføre ekstreme redningsaksjoner, uansett om det er på sjøen eller på toppen av et fjell.

Funksjonelt design

Parasjumpers hovedfokus er uten tvil funksjonelt design. En Parajumpers jakkene lages i slitesterk nylon, slik at den skal holde sesong etter sesong. Et varesortiment som inkluderer alt fra lette dunjakker til vinterjakker med smarte tekniske detaljer, har gjort Parajumpers til et førstevalg i det harde skandinaviske klimaet.