Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

17.-mai-og-festsesong-2

Antrekkene til 17. mai og festsesongen til herre

17. mai og festsesongen nærmer seg og det er nok en gang tiden for å finne frem finstasen. Vi har stilsikre antrekk og tilbehør til herre for deg som vil gjøre store eller små oppgraderinger av årets 17. mai- og festantrekk.

Dresser

t3aujfmy-1

Klassisk dress

Mørk dress er en klassiker uavhengig av anledningen, og kan brukes både på dag- og kveldstid. En mørk dress er enten marineblå, mørk blå eller mørk grå, med et diskrét mønster dersom man ønsker. Sort dress går også som mørk dress, men vi anbefaler å unngå det, ettersom sort dress ofte blir brukt i begravelser.

Man kan bruke både brune og sorte skinnsko. Kompletter med et belte i samme farge som skoene. Bruk en dresset tradisjonell skjorte, kombinert med tilbehør som slips eller sløyfe, lommetørkle og mansjettknapper, som gir et personlig preg på uttrykket.

feed_mal_1

Uformell dress

En uformell dress er et alternativ til en klassisk formell dress, og i det lyse sommerhalvåret passer det fint med et mer fargerikt antrekk. 17. mai og festsesongen er den perfekte anledningen til å bruke en sval bomull- eller lindress i lyse farger, kombinert med et par loafers.

17. mai blazer og bukse

Blazer og bukse

Blazer og bukse gir stor frihet til å vise din egen stil, både når det gjelder valg av farger og materialer. Man kan enten gå for en klassisk kombinasjon med blå blazer og et par lyse chinos eller penbukser, eller så kan man velge et sommerinspirert antrekk i lyse farger.

tilbehor

Skjorter, sko og tilbehør

Skjorter, sko og tilbehør er med på å bestemme hvilket uttrykk du ønsker å gi. Til en klassisk dress passer det fint med en formell, klassisk bomullsskjorte, mens til en uformell dress kan være fint med en linskjorte, og en mønstret skjorte. Sko og belte bør matche på farge, spesielt til en klassisk dress, der man bør ha enten sort eller brun farge. Til en uformell dress eller blazer og bukse kan man bruke sneakers i semsket skinn, kombinert med et belte med mønster.

Tilbehør som slips, lommetørkle, solbriller og mansjettknapper er med på å sette et personlig preg på antrekk.

Utvalg og skreddertjenester

Vi er stolt leverandør av dresser og blazere til menn i over 100 år, og anbefaler deg å besøke våre dyktige medarbeidere i butikk som kan hjelpe deg med å finne den perfekte passformen og gjøre tilpasninger på dress, smoking og blazer dersom det behøves.
Vi har alltid best utvalg av dresser i butikk.