Fri frakt over 1000 kr
Hurtig levering
Klikk&hent åpent for alle butikker
Alle våre butikker er åpne!

Du har ingen produkter i handlekurven.

17. mai-antrekket til dame og herre

17. mai nærmer seg og det er nok en gang tiden for å finne frem finstasen. Vi har stilsikre antrekk og tilbehør til både dame og herre for deg som vil gjøre store eller små oppgraderinger av årets 17. mai-antrekk.
17.Mai
17. mai-antrekket

Til herre

Det mest vanlige 17. mai-antrekket til herre er den klassiske, ensfargede dressen i marineblå eller koksgrå. Likevel finnes det fullverdige gode alternativer i enten en lett lindress, eller en stilren blazer i kombinasjon med en penbukse. Kompletter dressen med en klassisk skjorte i hvit, lyseblå eller med striper, eller gå for det lille ekstra med en skjorte med mye farger og mønster.

Tilbehør

Tilbehør kan være med på å løfte et antrekk. Gi farger til antrekket ved et pent slips og et mønstret pocket square, og topp antrekket med et par klassiske pensko.

Se utvalget av slips her, pocket squares her og pensko her.

dscf6401
17. mai-antrekket

Til dame

Selv om mange sverger til bunad på nasjonaldagen kan en kjole være et flott alternativ. Hvis været er fint frister det kanskje mer med en lett kjole enn bunaden.  Finn antrekket som kan erstatte bunaden for hele dagen, eller som man skifter til utover kvelden.

Tilbehør

En pen veske og accessories kan være med på å sette prikken over i’en. Vi har vesker fra Mulberry, See By Chloé og Rough Studios, og accessories fra Enamel CPH, Petit Perles, Jane Kønig, Maria Black og CByC

Se utvalget av vesker her og accessories her

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Få 10 % rabatt på neste kjøp