Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Basisplaggene alle menn trenger!

Basisplaggene alle menn trenger!
William Follestad: -Trenger du å oppgradere garderoben din? Her er basisplaggene som enhver mann bør ha.

Basisplagg må man oppgradere fra tid til annen. Jeg synes det er viktig å ha de grunnleggende klærne på plass, for de bruker du hver dag. Derfor blir basisplaggene du har representanter for din stil.

Hvordan du velger å kombinere basisklær har mye å si på uttrykket du gir. En flanellbukse brukt sammen med en skjorte gir en mer dresset look enn hvis du kombinerer buksen med ullgenser.

«Lag på lag»-mote har virkelig blitt satt i fokus i år, og de nødvendige basisplaggene har blitt formet av dette. Plaggene skal brukes sammen, men på en måte slik at alle plaggene kommer like godt frem.

Bruker du en av sesongens frakker sammen med vesten og skjorten får du et kult «lag på lag»-uttrykk. De er alle blant basisplaggene du må ha i skapet. Foto: Ole Martin Halvorsen

Robin

En pen jeansbukse er noe som du må ha i skapet. Gå for den jeansbuksen som er ensfarget. Jeg synes Jacob Cohens mørke jeans er et godt valg, siden det er enkelt å matche den med andre plagg. Om du vil være formell bruker du den med en blazer, men en genser med vest over er vel så fint.

En v-hals genser er et annet plagg du trenger, og den passer buksene veldig godt. Denne blå varianten er laget av eksklusiv kashmir. Den hvite skjorten er like viktig som genseren, og gjør seg godt inni buksene. Dessuten kompletterer den lyse skjorten jeansbuksene på en fin måte.

Vesten er også et viktig plagg, og nå på vinteren er det dunvesten som gjelder. Den er fin å bruke som et ytterplagg, men kan godt brukes inni en frakk for et trendy uttrykk. Fullfør looken med et mønstret skjerf som spriter opp antrekket.

Dunvesten fra Save the Duck kombineres fint med en v-genser og hvit skjorte. Foto: Ole Martin Halvorsen

Forslag til å matche Robin sitt antrekk.

Dunvest fra Save the Duck – Genser fra Lacrosse – Skjorte fra Eton -Skjerf fra Amanda Christensen – Jeans fra Jacob Cohen – Chelsea boots fra R. M. Williams

Et mønstret skjerf vil løfte antrekket, og gjøre det mer spennende. Foto: Ole Martin Halvorsen

William

Den anvendelige chinosen er et must. Buksens fleksible natur gjør at du enkelt kan dresse den opp og ned. Den jeg har på meg er fra merket NN07, og er en kordfløyelsvariant. Kordfløyel har virkelig vært synlig i motebildet denne sesongen, og det komfortable stoffet passer vintersesongen godt.

Jeg har valgt å kombinere buksene med en quiltet vest fra Oscar Jacobsen med toveis-zip. Den tidløse fargen den kommer i gjør at du vil bruke denne i mange år fremover, og derfor hører den hjemme i ditt klesskap. For et trendy uttrykk har du glidelåsen litt åpen nederst.

Med en zip-genser og skjorte under vesten kjører du «lag på lag»-stilen fullt ut. Zip-genseren fra Morris kommer i en lammeull-kvalitet som gjør den varm og god, og til noe du virkelig trenger i vinter. Med glidelåsen åpen kommer skjorten under genseren fint frem, og skjorter får man heller aldri nok av.

Frakken er veldig inn i år, men årets frakk skal være sporty og røffe. For å fullføre «lag på lag»-antrekket bruker du en frakk over vesten.

Inni en zip-turtle kommer skjorten godt frem, og du får en trendy look. Foto: Ole Martin Halvorsen

Forslag for å matche Williams antrekk.

Frakk fra NN07 – Skjorte fra Morris – Genser fra Morris – Vest fra Oscar Jacobsen – Sneakers fra Philippe Model – Chinos fra NN07

Bruk den røffe frakken utenpå en dunvest for en tøff variant av «lag på lag»-stilen. Foto: Ole Martin Halvorsen

Daniel

Chelsea boots er mange nordmenns favorittsko, og det er mye på grunn av at de passer til alt. Bootsene sitt minimalistiske design gjør at du kan pynte de opp og ned. De går veldig fint med jeans, og da får bootsene en litt mer casual funskjon. Med flanellbukser, som Daniel bruker her, går du mot en preppy og formell stil.

En flanellbukse er noe du absolutt må ha, og på vinteren er den veldig aktuell. Sett bort ifra at den varmer, så gir den et høstlig og vinterlig uttrykk. Sammen med en helzip-genser og en denim-skjorte får du en urban vri på flanellbuksen.

Tekniske jakker har blitt en stor favoritt blant nordmenn på grunn av sitt anvendelige design og praktiske preg. De er laget med en vann- og vindtett funskjon, og er derfor perfekte for det norske været. Av den grunn mener jeg at denne typen ytterjakke skal være i din garderobe.

Den beige flanellbuksen kan du fint dresse opp og ned ettersom hvilken stil du går for. Foto: Ole Martin Halvorsen

Forslag for å matche Daniel sitt antrekk.

Genser fra NN07 – Skjorte fra NN07 – Teknisk jakke fra Uber -Hansker fra Morris – Bukse fra Frislid – Chelsea boots fra R. M. Williams

Bruk en denim-skjorte innenfor en helzip-genser for et urbant uttrykk. Foto: Ole Martin Halvorsen

Praktiske basisprodukter

Når det kommer til basisprodukter som er praktiske er Swims sine varianter av boots, kalosjer og paraplyer noe du trenger. Bootsene er vanntette, og har derfor samme funksjon som støvler, men de ser mye finere ut. Kalosjene beskytter skoene dine fra det norske vinterværet, mens paraplyen beskytter resten av klærne og deg.


Kalosjene og paraplyen beskytter skoene og klærne dine fra det norske vinterværet. Foto: Ole Martin Halvorsen

Boots fra Swims – Paraply fra Swims – Boots fra Swims – Sorte kalosjer fra Swims – Marineblå kalosjer fra Swims