Fri frakt over 1000 kr
Hurtig levering
14 dagers returrett
Fri frakt over 1000kr og 14 dagers returrett

Du har ingen produkter i handlekurven.

Casual sommerantrekk til herre og dame

Casual sommerantrekk til herre og dame
Casual sommerantrekk består av deilige, luftige og lette plagg som er laget i materialer som lin, bomull eller bomullsfrotté. Dette er plagg som er allsidig i bruk til flere antrekk og anvendelig når det kommer til anledning på sommeren. Enten det er til byvandring, stranden eller norgesferie har vi klærne som gjør deg klar til en casual sommer.
Casual overdeler
Herre

Casual overdeler

På de varme sommerdagene er det deilig å kle seg i svale, behagelige og luftige plagg. Ta på deg plaggene i lin på de varmeste dagene, de håndkle-lignende overdelene i bomullsfrotté etter stranden, eller en pique ved byvandring. I vårt utvalg finner du de nødvendige favorittene, og kanskje du finner noe du ikke visste du trengte?

casual underdel
Herre

Shorts og bukse

For et fullført casual sommerantrekk kan du velge svale, komfortable og lette shortser eller bukser for å komplettere overdelen. En luftig linbukse eller en avslappet shorts i bomullsfrotté er svært behagelig på varme dager.

Sommerstil
Dame

Overdeler, kjoler, skjørt og shorts

En avslappet sommerstil trenger ikke å gå på bekostning av et pent utrykk. På varme og solrike sommerdager er det deilig å kunne kle seg lettere, i materialer som er luftig og med plagg som er anvendelig. Vi har utvalget som passer til en hverdagslig og casual sommerstil.