Fri frakt over 1000 kr
Rask levering
Kan returneres i butikk
Fri frakt over 1000 kr

Du har ingen produkter i handlekurven.

Disse 3 skjortene bør du ha i skapet

Disse 3 skjortene bør du ha i skapet
Vi har trukket frem de 3 skjortene du alltid må ha hengende i skapet. 
Disse 3 skjortene bør du ha i skapet
Skjorte 101

Den ensfargede penskjorten

De som bruker dress, har mest sannsynlig også kjennskap til den formelle, ensfargede skjorten. I Norge brukes primært hvit, lyseblå eller svart skjorte når dressen skal på, men om du er av typen som lager dine egne regler, trenger absolutt ikke dette begrense deg. Den klassiske skjorten kan også sørge for en halvformell look under en pen blazer eller genser om du skal på en søndagsbrunsj eller ikke er i en jobb som alltid krever full dress.

 

Disse 3 skjortene bør du ha i skapet
Formell, men leken

Mønstret penskjorte

Du finner også penskjorten i et stort utvalg mønstre. Det er selvfølgelig en smakssak hvilke mønstre du foretrekker, men pass på at anledningen lar deg bruke det. Skal du i en pen tilstelning der antrekket er mørk dress lar du den mønstrete skjorten bli igjen hjemme. Skal du derimot på sommerfest, eller et litt mindre formelt selskap kan du leke deg fritt med blomsterprint, kraftige fargekontraster eller paisleymønster.

Disse 3 skjortene bør du ha i skapet
Casual hverdagsskjorte

Oxfordskjorten

Oxfordskjorten kommer som oftest i en mykere og litt tykkere bomullskvalitet med en noe grovere overflate enn penskjorten. Vanligvis har disse skjortene også button down-krage som ikke funker med slips. I årevis har dette vært et populært og mangfoldig plagg som har blitt brukt til de fleste anledninger, både på jobb og rolige dager i hjemmet. Denne typen skjorte brukes gjerne løst over en jeans eller nede i en chinos for en litt penere look. Det går også helt fint å bruke oxfordskjorten under en blazer til en casual smart anledning.