Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Formelle sommerantrekk til herre og dame

Formelle sommerantrekk gir deg muligheten til å pynte deg selv på varme dager. Selv på de varmeste dagene i sommer bør det ikke være et problem å kle seg formelt, enten det er til fest på kvelden, hagefest eller et bryllup. Vi har gode alternativer til svale og lette plagg som ikke går på bekostning av det formelle uttrykket.
Formelle sommerantrekk sommer
Herre

Formelle sommerantrekk til herre

En dress i lin eller tynn ullblanding oppleves lett og komfortabel uten at man mister det formelle nivået på antrekket. Materialet følger kroppen og føles behagelig på varme sommerdager, og er derfor en favoritt hos mange på varme dager. Et fullgodt formelt alternativ er en lett blazer eller en pen overshirt i kombinasjon med en anstendig bukse til formålet. Kompletter antrekket med en ensfarget eller fargerik skjorte i lin.

Formelle sommerantrekk herre

Sommerdress

Herre

Blazer og overshirts

Se utvalget av blazer her og overshirts her

Herre

Formelle bukser

Se utvalget av dressbukser her

Herre

Linskjorte

Sommer
Dame

Formelle sommerantrekk til dame

Fargerike og lette sommerkjoler er perfekt til de anledningene som krever et formelt sommerantrekk. Det finnes mange gode alternativer i ulike fasonger og lengder som gir et pyntet og sommerlig utseende. Fullfør uttrykket med en veske og smykker som står godt til kjolen for et formelt utrykk til sommeren.

Formelle sommerantrekk dame

Sommerkjoler