Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

FWSS – Skandinavisk signatur i en tidløs estetikk

FWSS – Skandinavisk signatur i en tidløs estetikk
FWSS er et skandinavisk merke med base i Oslo, som ble startet i 2012. Navnet er en forkortelse for Fall Winter Spring Summer, som beskriver de fire sesongene vi har. Merket fokuserer på en tydelig skandinavisk signatur, med en tidløs estetikk, som verdsetter høy kvalitet i design og materialer, enkle snitt og fokus på detaljer. Fremfor å fokusere på sesongbaserte trender, holder FWSS seg tro til sin filosofi: Fire sesonger, varige produkter. Se utvalget vårt her.
feed_mal_2

Overdeler

FWSS har som mål å ha så god kvalitet på materialene de bruker slik at man optimaliserer levetiden til hvert plagg, og at plaggene kan brukes i lang tid. Kvalitet er en av deres høyeste prioriteringer i utviklingsprosessen, og stoff, garn, konstruksjon og produksjon av plagget må oppfylle deres høye kvalitetsstandard.

feed_mal_1

Hodeplagg

Når de velger materialer vurderer de både miljøpåvirkningen og om materialet er egnet for plagget det er beregnet for. Når det gjelder materialer har de som mål å bruke så rene materialer som mulig. Dette gjør de for at det skal være enklere å resirkulere plaggene, men også for deres evner, styrke, absorpsjon, følelse og komfort.