Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Overgangsjakker til herre

Overgangsjakker til herre

Overgangsjakker gir deg den tryggheten som trengs når du skal ut i varierende vær. Overgangen mellom vinter og vår byr på kulde, regn, snø og vind, og det er ikke uvanlig å oppleve alle i løpet av en dag. En god jakke sikrer at du holder deg tørr og varm i et uforutsigbart klima.

feed_mal_1-8-1
feed_mal_1-8-1

Dunjakke

En god dunjakke er den perfekte overgangsjakken, og er et godt alternativ når det er varierende vær. Den er varm, i tillegg til å ha gode vann- og vindavstøtende egenskaper.

overgangsjakker teknisk
overgangsjakker teknisk

Tekniske jakker

Tekniske jakker kjennetegnes ved å ha svært gode og nødvendige egenskaper til det skandinaviske ruskeværet. I vårt sortiment finner du tekniske jakker med et stilrent og anvendelig uttrykk, som du enkelt kombinerer til flere anledninger.

overgangsjakker oilskin
overgangsjakker oilskin
Engelsk prep på sitt mest klassiske

Voksede jakker

Den voksede jakken, også kalt oilskin-jakke, kan i prinsippet brukes året rundt, med å bare tilpasse hvilke plagg man har under etter temperaturen. Jakkene er voksbehandlet for vann- og vindtett ytterstoff, og er en allroundjakke som passer til bruk i byen, skog og fjell. I utvalget vårt finner du voksede jakker fra Barbour og Belstaff.