Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Påskestilen: perfekte antrekk til ferie på fjell eller i by

Påskestilen varierer fra det enkle hverdagslige til det spreke og sporty. Bekledningen bør ikke være en hindring uansett hva du skal gjøre i påsken. Vi har stilsikre alternativer til enhver påskeanledning, enten du skal være på hytta, på fjellet eller har asfaltpåske.
Påskestilen hytten
Hytten

Sporty og komfortabel

Hytten er plassen for å være aktiv og å slappe av, og plaggene du bruker bør egne seg til dette. Det er lite som slår en klassisk og sporty knickers enten du er i aktivitet, nyter en kaffe i solveggen eller slapper av foran peisen. Knickersen er lett og behagelig, har stretch og egner seg utmerket til sportslige vinteraktiviteter. Den kombineres enkelt med en varm ullgenser.

Påskestilen

Knickers og tilbehør til herre

Påskestilen til fjellet
På fjellet

Hold varmen

Påskeværet kan være varierende, og selv om solen skinner kan temperaturen være lav. Vær forberedt på det som kan vente med tykke vinterjakker, tekniske mellomplagg og varme sko.

Påskestilen

Varme plagg til herre

Påskestilen asfaltpåske
Hverdagslig stil

Asfaltpåske

Ikke alle trekker til hytten og på fjellet i påsken. For mens mange trekker ut av byen, setter andre mest pris på å være i byen mens det er rolig. Frisk opp vår- og sommergarderoben med våre nyheter.

Påskestilen

Til herre

Påskestilen ski&sailor
Skiresorts

Ski & Sailor

Ski & Sailor produserer deilige gensere i merinoull for ulike skidestinasjoner. På den måten kan representere din favorittplass på en stilfull måte. Genserne er stilrene og svært anvendelige.