Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Lin sommer

Sesongens lin

Det er tid for sommerens viktigste materiale. I tillegg til å være holdbart og komfortabelt, er lin også anti-allergisk, luftig og absorberende. Gå sommeren i møte med behagelige og svale linklær.
Hva er lin
Hva er lin

Hva er lin?

Lin er et naturmateriale som fremstilles fra linplanten og dens stilk. Materialet har en avkjølende og absorberende effekt som egner seg svært godt til sommeren og varme dager. Lin har en svært matt overflate, og har en tendens til å krølle seg lett. Det bør anses som en del av sjarmen til materialet og ses på som en positiv egenskap, fordi plagget kjennes lett og ledig, med en lettsindig eleganse.

Linpikéer

En linpiké er et perfekt alternativ til den klassiske og tidløse pikéen, på varme sommerdager.

Se alle linpikéer ->

T-skjorter i lin

Lin-t-skjorter er luftigere og lettere enn en klassisk t-skjorte, og passer utmerket til varme sommerdager.

Se alle t-skjorter i lin ->

Linblazer

Den ultimate kombinasjon mellom elegant og uformelt. Perfekt til formelle anledninger på varme dager. Kombiner med matchende linbukse for fullstendig dress.

Se hele vårt utvalg av linblazere ->

6qrjghya
6qrjghya

Egenskaper

Det er et slitesterkt og svært holdbart materiale til hverdagsbruk. Stoffet er ikke særlig elastisk, som er med på å beholde fasongen vask etter vask, særlig hvis det er av god kvalitet. I tillegg til at lintøy absorberer fuktighet godt, kvitter det seg også raskt med fukt. Fibrene som stoffet fremstilles fra er hule, som gjør det lettere for luft å strømme gjennom, for en sval følelse.

Linshortser

Linshorts gir den ultimate frihetsfølelsen. Det er et luftig og behagelig alternativ til bomullsshorts.

Se alle våre linshortser ->