Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Sommerens ytterplagg

Overshirts, vest eller jakken - det er ikke bestandig like lett å kle seg i et vekslende norsk vær. Heldigvis finnes det svært gode alternativer som er både allsidig og anvendelig når du skal gå for et stilfullt antrekk. Overshirts og vest skaper muligheten for høy grad av stil og åpner opp for å bruke dine favorittkombinasjoner i varierende vær, uten at det går på bekostning av uttrykket.
Overshirt
Allsidig og stilfull

Overshirts

Overshirts, eller skjortejakke, er den perfekte miksen mellom skjorte og jakke, og har blitt et must-have. Overshirt tillater et minimalistisk, men samtidig velkledd uttrykk, når du skal velge et stilig og moderne antrekk. Det er et allsidig plagg som egner seg svært godt til en lag-på-lag-stil, enten som en tynnere jakke eller et alternativ til blazeren.

Overshirts

Linvest
Praktisk og stilfull

Vesten

Vesten har de siste årene fått en viktig rolle i garderoben til menn. Vesten dekker flere bruksområder, og en pen vest egner seg like godt til en dresset casual stil, som en minimalistisk stil. I tillegg til dens praktiske egenskaper er det et svært anvendelig plagg. Kan brukes som et varmende ytterplagg, eller som et isolerende lag-på-lag-plagg.

icdhdp7w

Sporty hverdagsjakke

En tynn og sporty fritids- eller bomberjakke er et godt valg til bytur og fest. En tynnere jakke kan enkelt pakkes bort i varmere perioder av dagen, som gir den en fleksibilitet i et varierende vær, i tillegg til at den har moderat vær- og vindavstøting.