Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vårens tilbehør

Vårens tilbehør er nødvendigheter i et ustabilt og skiftende værbilde, men også små detaljer for å style opp antrekket. Våren byr på lysere tider og mer solfylte dager, og man kan pynte seg ut ifra hvilket uttrykk man vil gi. Finn frem solbrillene, lyse farger og annet tilbehør som frisker opp antrekket.
Vårens tilbehør solbriller
Vårens tilbehør solbriller

Solbriller

Vårsolen er sterk og lav, og selv om temperaturen ikke sier sommer ennå, er solbriller et nødvendig tilbehør. I tillegg til å beskytte øynene for solen, kan et par pene solbriller heve antrekket ditt. Et par solbriller kan definere hvilket uttrykk du ønsker å gi.

6_l55mde
6_l55mde

Sneakers

Et par lyse sneakers kan friske opp ethvert antrekk. Det er et svært anvendelig og allsidig alternativ, uavhengig av anledning. Et par lyse sneakers bør inkluderes i vårens tilbehør.

Vårens tilbehør vesker og bager
Vårens tilbehør vesker og bager

Vesker og bager

En veske eller bag er ofte med på å berike stiluttrykket. Praktiske og elegante vesker og bager kan brukes til de fleste antrekk, slik at du kan møte dagen eller helgeturen. Fyll vesken eller bagen med vårens tilbehør og andre nødvendigheter.

Vårens tilbehør smykker, armbånd og belter
Vårens tilbehør smykker, armbånd og belter

Smykker, armbånd og belter

Belter har en praktisk hensikt, men det kan også gi det lille ekstra til antrekket. Kombiner det med lekre smykker og armbånd for å løfte antrekket, samt gi et lekent stiluttrykk.

Smykker fra Crystal Haze Jewelry og Maria Black er unisex.