Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager returrett
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Frakt og levering

Fraktalternativer

Pakkene fra oss sendes enten med Bring eller Helthjem.

Du kan velge mellom 4 ulike leveringsmåter:

1. Hent varene selv på ditt lokale postkontor (1-4 dager)

Ved dette leveringsalternativet benytter vi oss av fraktalternativet Klimanøytral Servicepakke fra Bring. Dette er et sporbart og effektivt leveringsalternativ. Du vil motta en e-post og sms fra Bring når din pakker er på vei til deg. Hvis du ikke har mottatt noen informasjon fra Bring vedrørende din pakke anbefaler vi at du søker opp pakken med mottatt sporingsnummer her (www.bring.no). Det er ditt lokale postkontor som har ansvaret med å sende ut hentemelding, og ikke Follestad Trend AS. Husk gyldig legitimasjon for uthenting.

2. Få pakken levert hjem på kvelden, mellom kl. 17:00 – 21:00 (2-5 dager)

Velger du denne leveringsmetoden får du pakken din levert hjem på døren mellom kl. 17:00 – 21:00. Du vil motta en sms fra Bring når sendingen er på vel, og de ringer normalt 30 – 60 minutter før de kommer for å forsikre seg om at du er hjemme. Denne leveringsmetoden gjelder kun på hverdager, og hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet blir pakken din levert til ditt nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp pr. post eller et sms-varsel. Denne leveringsmetoden koster normalt mellom kr 110.- til kr 150,- avhengig av hvor i landet du bor. Husk gyldig legitimasjon.

3. Få pakken levert hjem med Helthjem (1-4 dager)

Vi benytter Helthjem som en av våre fraktleverandører. Helthjem leverer pakker hjem til deg, enten på dørmatten eller i postkassen.
Alle forsendelser med Helthjem har sporing. Spor pakken din her.

Budene til Helthjem jobber om natten, og du trenger ikke være våken for å ta imot pakken. Pakker leveres over hele landet seks dager i uken.

Leveres til postkasse/dør før kl 07 på 1-4 dager. Spores helt hjem og trenger ingen signering. I noen områder må pakken hentes på nærmeste utleveringspunkt. Det kan være fordi vi ikke har dekning på din adresse eller at budet ikke har funnet frem til adressen din. I noen tilfeller kan det også være fordi pakken din er for stor til å bli levert helt hjem.

For mer informasjon og personvern, les mer her.

4. Hent pakken i butikken i Bogstadveien (1-2 dager)

Hent pakken i butikken vår i Bogstadveien. Vi gir deg først en bekreftelse på mail om at ordren er mottatt og vi begynner da å behandle ordren din. Når ordren er ferdig behandlet og klar til henting vil du få en ny e-post om dette. Ordren må hentes innen 10 dager etter du får beskjed om at bestillingen er klar til henting. Uavhentede pakker etter påminnelse blir belastet med et gebyr på kr 69.

Adressen er:
Bogstadveien 10, 0355 Oslo (se kart)

Levering med Helthjem

Levering med Bring

Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Bring har mer enn 1500 utleveringssteder i hele Norge. Lange åpningstider med bla. post i butikk, sørger Bring for at du kan hente pakkene dine når det passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler vi deg via sms eller e-post.

Du kan spore pakken din med Bring her.

Leveringstid

Vi gjør vårt beste for å sende din bestilling så fort som mulig, og da helst dagen etter at du har bestilt (på hverdager). I hektiske perioder må du dessverre beregne et par dagers forsinkelse. Det kan også oppstå uforutsette ting som forsinker leveringen. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde har rett til å heve kjøpet ved forsinket levering. Det kan du lese mer om i våre salgsbetingelser, som du finner her.

Vi i Follestad har normalt en leveringstid på 2-5 virkedager. Det må taes forbehold om at dette kan avvike, spesielt under salgsperioder.

 

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din ved avtalt hentested innen 14 dager. Etter dette sendes pakken din i retur til oss. Kjøper kan da bli tillagt et gebyr på kr. 250,- ved uavhentet pakke. Dette gebyret skal dekke våre omkostninger i forbindelse med returen.

For å bytte eller returnere varer må du ta med ordrebekreftelsen, samt ferdig utfylt angrerettskjema. Husk at varen skal fremstå i lik befatning som når du mottok den, hvilket betyr at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, samt at emballasje må være intakt.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via:

Post: Follestad Trend AS, Akersgata 28, 0158 Oslo

Telefon: 48 88 92 22

E-post: [email protected]

Web: www.follestad.no