Fri frakt over 2900,-
Rask levering
14 dagers angrerett
Fri frakt over 2900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Frakt og levering

Fraktalternativer

Pakkene fra oss sendes med Bring.

Du kan velge mellom 2 ulike leveringsmåter:

1. Hent varene selv på ditt lokale postkontor

Ved dette leveringsalternativet benytter vi oss av fraktalternativet Klimanøytral Servicepakke fra Bring. Dette er et sporbart og effektivt leveringsalternativ. Du vil motta en e-post og sms fra Bring når din pakker er på vei til deg. Hvis du ikke har mottatt noen informasjon fra Bring vedrørende din pakke anbefaler vi at du søker opp pakken med mottatt sporingsnummer her (www.bring.no). Ditt lokale postkontor sender deg hentemelding, vi anbefaler også Postens app. Husk gyldig legitimasjon for uthenting.

Frakttid: 2-5 virkedager

2. Få pakken levert hjem på kvelden, mellom kl. 17:00 – 21:00

Velger du denne leveringsmetoden får du pakken din levert hjem på døren mellom kl. 17:00 – 21:00. Du vil motta en sms fra Bring når sendingen er på vel, og de ringer normalt 30 – 60 minutter før de kommer for å forsikre seg om at du er hjemme. Denne leveringsmetoden gjelder kun på hverdager, og hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet blir pakken din levert til ditt nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp pr. post eller et sms-varsel. Husk gyldig legitimasjon.

Frakttid: 2-5 virkedager

Levering med Bring

Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Bring har mer enn 1500 utleveringssteder i hele Norge. Lange åpningstider med bla. post i butikk, sørger Bring for at du kan hente pakkene dine når det passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler vi deg via sms eller e-post.

Du kan spore pakken din med Bring her.

Leveringstid

Vi gjør vårt beste for å sende din bestilling så fort som mulig, helst dagen etter at du har bestilt varen(e) (på hverdager). I hektiske perioder (som f.eks. ved salg, black week eller julehandelen) må du dessverre beregne noen dagers forsinkelse. Varer som sendes fra Follestad blir sendt fra vårt sentrallager eller butikken på Hamar. Avhengig av hvor mange varer du bestiller pr. ordre. kan det risikeres at det tar lengre tid før ordren blir sendt, det avhenger av hvor varen(e) er lokalisert. Når bestillingen fullføres vil du motta en bekreftelse på e-post som informerer deg om hvilke varer som blir sendt, og ev. delleveranser. Det kan også oppstå uforutsette ting som forsinker leveringen. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde har rett til å heve kjøpet ved forsinket levering. Det kan du lese mer om i våre salgsbetingelser, som du finner her.

Vi i Follestad har normalt en leveringstid på 2-5 virkedager. Det må tas forbehold om at dette kan avvike, spesielt under salgsperioder.

Follestad jobber kontinuerlig med varelager og har regelmessig varetellinger for å unngå feil. Vår nettbutikk deler store deler av varelageret med de fysiske butikkene, og det er muligheter for at avvik kan forekomme. Det vil i størst grad forekomme i perioder med høyt trykk i de fysiske butikkene, der varer kan bli solgt samtidig på nett og i de fysiske butikkene, eller ha en sammenheng med tyveri og tilsvarende avvik. Slike avvik er svært beklagelig, og vi arbeider for at slike avvik skal skje så sjeldent som mulig. I de tilfellene der det forekommer vil du som kunde få tydelig beskjed på e-post.

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din ved avtalt hentested innen 7 dager. Etter dette sendes pakken din i retur til oss. Kjøper kan da bli tillagt et gebyr på kr. 250,- ved uavhentet pakke. Dette gebyret skal dekke våre omkostninger i forbindelse med returen.

For å bytte eller returnere varer må du ta med ordrebekreftelsen, samt ferdig utfylt angrerettskjema. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten. Husk at varen skal fremstå i lik befatning som når du mottok den, hvilket betyr at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, samt at emballasje må være intakt.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via:

Post: Follestad Trend AS,  Enebakkveien 117, 0680 Oslo

E-post: [email protected]

Web: www.follestad.no