Fri frakt over 1000 kr
Hurtig levering
Handle med Klikk og Hent i våre butikker
Handle med Klikk og Hent i våre butikker

Du har ingen produkter i handlekurven.

Frakt og levering

Follestad Trend AS er ansvarlig for leveransen som sendes til deg. Pakkene våre sendes med Bring. Du kan også velge å hente pakken i av våre butikker.

Fraktalternativer

Du kan velge mellom 4 ulike leveringsmåter:

1. Hent varene selv på ditt lokale postkontor

Ved dette leveringsalternativet benytter vi oss av fraktalternativet Klimanøytral Servicepakke fra Bring. Dette er et sporbart og effektivt leveringsalternativ. Du vil motta en e-post og sms fra Bring når din pakker er på vei til deg. Hvis du ikke har mottatt noen informasjon fra Bring vedrørende din pakke anbefaler vi at du søker opp pakken med mottatt sporingsnummer her (www.bring.no). Det er ditt lokale postkontor som har ansvaret med å sende ut hentemelding, og ikke Follestad Trend AS.

2. Få pakken levert hjem på kvelden, mellom kl. 17:00 – 21:00

Velger du denne leveringsmetoden får du pakken din levert hjem på døren mellom kl. 17:00 – 21:00. Du vil motta en sms fra Bring når sendingen er på vel, og de ringer normalt 30 – 60 minutter før de kommer for å forsikre seg om at du er hjemme. Denne leveringsmetoden gjelder kun på hverdager, og hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet blir pakken din levert til ditt nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp pr. post eller et sms-varsel. Denne leveringsmetoden koster normalt mellom kr 110.- til kr 150,- avhengig av hvor i landet du bor.

Levering med Bring

Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Bring har mer enn 1500 utleveringssteder i hele Norge. Lange åpningstider med bla. post i butikk, sørger Bring for at du kan hente pakkene dine når det passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler vi deg via sms eller e-post.

Her kan du spore sendingen din hos Bring: www.bring.no

Leveringstid

Vi gjør vårt beste for å sende din bestilling så fort som mulig, og da helst dagen etter at du har bestilt (på hverdager). I hektiske perioder må du dessverre beregne et par dagers forsinkelse. Det kan også oppstå uforutsette ting som forsinker leveringen. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde har rett til å heve kjøpet ved forsinket levering. Det kan du lese mer om i våre salgsbetingelser, som du finner her.

Vi i Follestad har normalt en leveringstid på 2-6 virkedager. Det må taes forbehold om at dette kan vike, spesielt under salgsperioder.

Sommerlevering 2020.
I uke 29 og 30 sendes din ordre innen 5-7 virkedager. Man må derfor påberegne noe lengre leveringstid enn normalt.

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din ved avtalt hentested innen 14 dager. Etter dette sendes pakken din i retur til oss. Kjøper kan da bli tillagt et gebyr på kr. 250,- ved uavhentet pakke. Dette gebyret skal dekke våre omkostninger i forbindelse med returen.

For å bytte eller returnere varer må du ta med ordrebekreftelsen, samt ferdig utfylt angrerettskjema. Husk at varen skal fremstå i lik befatning som når du mottok den, hvilket betyr at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, samt at emballasje må være intakt.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via:

Post: Follestad Trend AS, Akersgata 28, 0158 Oslo

Telefon: 48 88 92 22

E-post: [email protected]

Web: www.follestad.no