Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ledige stillinger

Hos Follestad kombinerer vi interesse for de produkter vi selger med sterk faglig kompetanse. Det er derfor en fordel at du som oss interesserer deg i mote.

dsc_7635

BLI MED OSS PÅ REISEN VIDERE!

Ønsker du å jobbe hos oss?

Follestad er en tradisjonsrik klesbutikk med snart 100 års erfaring. Dette gjør at vi gjennom tid har opparbeidet et stort produktutvalg og en stor produktkunnskap, fantastisk kundeservice og gode samarbeidspartnere. Og, ikke minst, flinke kolleger som ønsker å yte sitt beste!

Follestad har i dag 14 butikker i Norge, inkludert en Outlet butikk på Vestby og en på Ålgård, og en nettbutikk. Her kan du lese mer om vår organisasjon, historie og butikker.

Vi ser etter personer som liker å yte sitt beste, og som trives med ansvar og tydelige mål. Det er et pluss om du har erfaring fra motebransjen, men ikke et krav. Interesse for faget og et ønske om å yte god service er noe vi verdsetter høyt!

Vi tar alltid imot åpne søknader fra spennende personer, spesielt om du har bransjeerfaring. Send din søknad til [email protected] i dag!

Ledige stillinger akkurat nå:

Vi søker ny kundeservice medarbeider til vår nettbutikk! Heltid og Deltid!

Vi søker ny kundeservice medarbeider til vår nettbutikk!

Er du den som liker og er flink med å jobbe med mennesker og brenner for å gi kunden den beste servicen så ønsker vi at du søker omgående.

Vi ser etter deg som er hyggelig, omgjengelig og tålmodig.
Hverdagen består blant annet av å gi våre kunder god service via telefon, chat, mail og også være behjelpelig med ordre- og reklamasjonshåndtering.

Vi tilbyr god opplæring og muligheter for utvikling. Du vil bli en del av et meget godt arbeidsmiljø, bestående av dedikerte medarbeidere som har et sterkt ønske om å utvikle Follestads nettsatsing videre.

Heltid og deltid søkes.

Søknad og CV sendes til [email protected]
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Håvard Bråstein // Leder nettbutikk
Sted: Enebakkveien 117, 0680 Oslo