Fri frakt over 1500 kr
Rask levering
Kan returneres i butikk
Fri frakt og retur – kun denne uken!

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ledige stillinger

Hos Follestad kombinerer vi interesse for de produkter vi selger med sterk faglig kompetanse. Det er derfor en fordel at du som oss interesserer deg i mote.

dsc_7635

SOMMERBUTIKK I KRAGERØ

Heltid-og deltidansatte til vår sommerbutikk i Kragerø. 

Vi søker nå etter lokale, faglig interesserte og livlige ansatte til vår pop-up butikk i Kragerø Sentrum denne sommeren.

Vi ser etter deg som er utadvendt, tørr å by på deg selv, ønsker å lære og liker å stå på i en til tider hektisk hverdag. Som person forventer vi at du er strukturert, presis og har et høyt ønske om å prestere.

Vi søker deg som er interessert i salg og service, og som liker å få folk til å føle seg vel. Du må evne å arbeide i team, men også fungere godt selvstendig

Vår pop-up i Kragerø Sentrum kan tilby en utfordrende og morsom hverdag i Norges hyggeligste sommerby.

Erfaring fra salg er en fordel, men ikke en betingelse.

Søknad sendes til andre@follestad.com

Follestad er en tradisjonsrik klesbutikk med snart 100 års erfaring. Dette gjør at vi gjennom tid har opparbeidet et stort produktutvalg og en stor produktkunnskap, fantastisk kundeservice og gode samarbeidspartnere. Og, ikke minst, flinke kolleger som ønsker å yte sitt beste!

Follestad har i dag 11 butikker i Norge, inkludert en outletbutikk på Vestby og en på Ålgård, og en nettbutikk. Her kan du lese mer om vår organisasjon, historie og butikker.

Vi ser etter personer som liker å yte sitt beste, og som trives med ansvar og tydelige mål. Det er et pluss om du har erfaring fra motebransjen, men ikke et krav. Interesse for faget og et ønske om å yte god service er noe vi verdsetter høyt!
Vi tar alltid i mot åpne søknader fra spennende personer, spesielt om du har bransjeerfaring.

Send din søknad til stian@follestad.com i dag!