Fri frakt over 2900,-
Rask levering
14 dagers angrerett
Fri frakt over 2900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Personopplysninger

Når du skal fullføre en bestilling i nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du må bekrefte at personopplysningene stemmer og at de er fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger. Nedenfor finner du informasjon om Follestad sin behandling av personopplysninger.

Bruk av personopplysninger

Follestad Trend AS vil alltid beskytte dine personopplysninger. Vi vil alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Follestad Trend AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir til follestad.no. Ved å godkjenne våre salgsbetingelser, godtar du Follestad Trend AS sin behandling av personvern i henhold til dette.

Follestad Trend AS benytter de personopplysningene du oppgir til å behandle og levere din bestilling fra follestad.no. Follestad Trend AS kan også bruke dine personopplysninger til identifisering , behandling og statistiske formål.

Vi i Follestad Trend AS selger ikke dine personopplysninger videre til tredjeparts aktører. Det foregår heller ingen bytter eller videreformidling av denne informasjonen med tredjeparts aktører. Dersom vi i Follestad Trend AS må benytte oss av tredjeparts aktører til å gjennomføre bestemte tjenester eller forbedringer på www.follestad.no kan disse aktørene få innsyn i den informasjonen vi innhenter. I slike tilfeller inngås det strenge avtaler mellom Follestad Trend AS og tredjepart for å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder. Follestad Trend AS er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene

Endre eller slette dine persondata

Dersom du ønsker å gjøre endringer på dine data lagret hos oss må du sende oss en e-post hvor du informerer om de endringer du ønsker å gjøre. Inne på Min side på www.follestad.no kan du gi samtykke til at du ønsker å motta eller ikke motta markedskommunikasjon fra oss. Dersom du ønsker å slette dine lagrede data kan du gjøre dette inne på «Min Side» ved å trykke på «Slett min konto». Eventuelt kan du også sende en e-post til [email protected], så vil vi gjøre dette for deg.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via:

Post: Follestad Trend AS, Akersgata 28, 0158 Oslo

E-post: [email protected]

Web: https://www.follestad.no/