Fri frakt over 1000,–
Hurtig levering
14 dagers returrett
Fri frakt over 1000‚– og 14 dagers returrett

Du har ingen produkter i handlekurven.

Stiltips Se alle

Sommerens lin til henne

av Ronja 09. juni 2021

Tiden er inne for lin. I tillegg til å være holdbart og komfortabelt, er lin også anti-allergisk, luftig og absorberende. Gå sommeren i møte med komfortable plagg i lin.

Lin

Lin til herre – sommerens beste materiale

av Fredrik Rørstad 08. juni 2021

Tiden er inne for lin. I tillegg til å være holdbart og komfortabelt, er det også anti-allergisk, luftig og absorberende. Gå sommeren i møte med komfortable plagg i lin.

Formelle sommerantrekk

Formelle sommerantrekk til herre og dame

av Fredrik Rørstad 04. juni 2021

Formelle sommerantrekk gir deg muligheten til å pynte deg selv på varme dager. Selv på de varmeste dagene i sommer bør det ikke være et problem å kle seg formelt, enten det er til fest på kvelden, hagefest eller et bryllup. Vi har gode alternativer til svale og lette plagg som ikke går på bekostning av det formelle uttrykket.

Kjøpsguider Se alle
Ferieinspirasjon til strandlooken

Ferieinspirasjon – få strandlooken

av Fredrik Rørstad 22. juni 2021

Fint vær og ferie blir ofte assosiert med stranden. Drøm deg bort til late dager på stranden og bli inspirert. I denne artikkelen legger vi frem produktene som er perfekt for strandlooken.

Ferieinspirasjon ved sjøen

Ferieinspirasjon – sommer ved sjøen

av Fredrik Rørstad 16. juni 2021

Sommeren er her og det er på tide å drømme seg bort til deilige feriedager. I denne artikkelen legger vi frem plaggene som er perfekt til dager ved sjøen.

Follestad Home diverse produkter

Follestad Home

av Fredrik Rørstad 16. februar 2021

Ta innredning til nye høyder med våre Home-produkter! Vi har utvidet produktsortimentet og tilbyr produkter til hjemmet. Her finner du blant annet behagelige morgenkåper og håndklær, eksklusive hudpleieprodukter, dekorative bøker med spennende og lærerikt innhold og  mye annet fint til hjemmet.

Bli inspirert og la deg friste av vårt utvalg på nett, eller besøk vår butikk i Bogstadveien hvor du i 2. etasje finner dame- og Home-avdelingen.

Informasjon Se alle
ozdu3b_q

Åpningstider i julen 2020

av Fredrik Rørstad 20. november 2020

Vi utvider åpningstidene og har søndagsåpent i butikkene våre i tiden frem mot jul. For deg innebærer det større fleksibilitet til julegavehandelen i en ellers stressende førjulstid. Under kan du se de avvikende åpningstidene til butikkene.

kizuyf0a

Vi gjør julegavehandelen trygg og enkel i år!

av Fredrik Rørstad 10. november 2020

Hos Follestad skal du være sikker på at vi tar smittevern på alvor. Vi gjør alt for at du skal få en trygg, enkel og hyggelig julegavehandel på nett eller i våre butikker.

Under kan du se våre smitteverntiltak, åpningstider og telefonnummer til butikkene og hva vi kan tilby for å gjøre julegavehandelen ekstra trygg og enkel.

Butikknyheter Se alle
follestad-kongens-gate_2.t5d67c44d.m2400.x_kx2iwkk

Follestad: -En destinasjon for hele familien

av Follestad 02. september 2019

Den tradisjonsrike kleskjeden Follestad satser alt på å bli en familievennlig butikk når de nå åpner en splitter ny avdeling for barn, ungdom og kvinner i Kongens Gate 22.

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har lang fartstid i motebransjen, og har kledd mang en herre opp gjennom tiden. Men til tross for det veletablerte ryktet ønsker vi i Follestad nå å utfordre markedet. Den nye flaggskipbutikken i Kongens gate rommer nemlig et helt nytt konsept. Pauline Østgård hos IN Magasinet har tatt en prat med gutta hos Follestad i Kongens Gate.

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har en lang fartstid i motebransjen, og har kledd opp mang en herre gjennom de siste 95 årene. Vår lange fartstid gjør at vi har en kunnskap og en varepakke som ikke mange andre butikker her til lands kan skryte av. Nå åpner vi vår 11. butikk, og vår første i Buskerud. Endelig kan også hele Drammen komme å besøke oss i deres egen bakgård!