Fri frakt over 1000 kr
Hurtig levering
14 dagers returrett
Fri frakt over 1000kr og 14 dagers returrett

Du har ingen produkter i handlekurven.

Stiltips Se alle
casual sommerstil herre og dame

Casual sommerantrekk til herre og dame

av Fredrik Rørstad 21. mai 2021

Casual sommerantrekk består av deilige, luftige og lette plagg som er laget i materialer som lin, bomull eller bomullsfrotté. Dette er plagg som er allsidig i bruk til flere antrekk og anvendelig når det kommer til anledning på sommeren. Enten det er til byvandring, stranden eller norgesferie har vi klærne som gjør deg klar til en casual sommer.

Vest og fritidsjakke

Sommerens ytterplagg

av Fredrik Rørstad 07. mai 2021

Overshirts, vest eller jakken – det er ikke bestandig like lett å kle seg i et vekslende norsk vær. Heldigvis finnes det svært gode alternativer som er både allsidig og anvendelig når du skal gå for et stilfullt antrekk. Overshirts og vest skaper muligheten for høy grad av stil og åpner opp for å bruke dine favorittkombinasjoner i varierende vær, uten at det går på bekostning av uttrykket.

påskestilen

Påskestilen: perfekte antrekk til ferie på fjell eller i by

av Fredrik Rørstad 22. mars 2021

Påskestilen varierer fra det enkle hverdagslige til det spreke og sporty. Bekledningen bør ikke være en hindring uansett hva du skal gjøre i påsken. Vi har stilsikre alternativer til enhver påskeanledning, enten du skal være på hytta, på fjellet eller har asfaltpåske.

Kjøpsguider Se alle
Follestad Home diverse produkter

Follestad Home

av Fredrik Rørstad 16. februar 2021

Ta innredning til nye høyder med våre Home-produkter! Vi har utvidet produktsortimentet og tilbyr produkter til hjemmet. Her finner du blant annet behagelige morgenkåper og håndklær, eksklusive hudpleieprodukter, dekorative bøker med spennende og lærerikt innhold og  mye annet fint til hjemmet.

Bli inspirert og la deg friste av vårt utvalg på nett, eller besøk vår butikk i Bogstadveien hvor du i 2. etasje finner dame- og Home-avdelingen.

Polo Ralph Lauren for men and women

Polo Ralph Lauren til hele familien

av Fredrik Rørstad 16. februar 2021

Polo Ralph Lauren produserer svært populære og stilsikre merkeklær til begge kjønn. Det ikoniske merket gjenkjennes ved deres spreke uttrykk og de anerkjente logoene. Vi har nå fått inn våren og sommerens nyheter på nett og i butikk. Vi er sikker på at man kan finne sesongens favorittplagg i vårt store utvalg, enten det er til herredame eller ungdom.

kids-1

Julegavetips til ungdom

av Fredrik Rørstad 16. november 2020

Årets førjulstid og julefeiring vil bli annerledes enn tidligere. I Follestad gjør vi det så trygt og enkelt som mulig å handle julegaver, slik at du i god tid kan sikre julegavefavorittene. Se våre julegavetips og les om våre tiltak her.

Informasjon Se alle
ozdu3b_q

Åpningstider i julen 2020

av Fredrik Rørstad 20. november 2020

Vi utvider åpningstidene og har søndagsåpent i butikkene våre i tiden frem mot jul. For deg innebærer det større fleksibilitet til julegavehandelen i en ellers stressende førjulstid. Under kan du se de avvikende åpningstidene til butikkene.

kizuyf0a

Vi gjør julegavehandelen trygg og enkel i år!

av Fredrik Rørstad 10. november 2020

Hos Follestad skal du være sikker på at vi tar smittevern på alvor. Vi gjør alt for at du skal få en trygg, enkel og hyggelig julegavehandel på nett eller i våre butikker.

Under kan du se våre smitteverntiltak, åpningstider og telefonnummer til butikkene og hva vi kan tilby for å gjøre julegavehandelen ekstra trygg og enkel.

Butikknyheter Se alle
follestad-kongens-gate_2.t5d67c44d.m2400.x_kx2iwkk

Follestad: -En destinasjon for hele familien

av Follestad 02. september 2019

Den tradisjonsrike kleskjeden Follestad satser alt på å bli en familievennlig butikk når de nå åpner en splitter ny avdeling for barn, ungdom og kvinner i Kongens Gate 22.

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har lang fartstid i motebransjen, og har kledd mang en herre opp gjennom tiden. Men til tross for det veletablerte ryktet ønsker vi i Follestad nå å utfordre markedet. Den nye flaggskipbutikken i Kongens gate rommer nemlig et helt nytt konsept. Pauline Østgård hos IN Magasinet har tatt en prat med gutta hos Follestad i Kongens Gate.

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har en lang fartstid i motebransjen, og har kledd opp mang en herre gjennom de siste 95 årene. Vår lange fartstid gjør at vi har en kunnskap og en varepakke som ikke mange andre butikker her til lands kan skryte av. Nå åpner vi vår 11. butikk, og vår første i Buskerud. Endelig kan også hele Drammen komme å besøke oss i deres egen bakgård!