Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Stiltips Se alle
jsl60dx9

Tre stiler til festsesongen

av Fredrik Rørstad 17. november 2022

Fest- og julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og det er en ypperlig anledning til å finne frem finstasen. Hvert selskap er unik, og hvordan man skal kle seg varierer. I dette innlegget skal vi legge frem tre ulike stiler til festsesongen.

uten-navn-1

Den store kjoleguiden

av Ronja 01. juni 2022

Vi har samlet våre favorittkjoler til sommerens anledninger.

Vårens fineste tilbehør

Vårens fineste tilbehør

av Follestad 24. mars 2022

Vårens fineste tilbehør er nødvendigheter i et ustabilt og skiftende værbilde, men også lekre små detaljer for å style opp antrekket. Våren byr på lysere tider og mer solfylte dager, og man kan pynte seg ut ifra hvilket uttrykk man vil gi. Finn frem det fargerike og spreke tilbehøret for å friske opp antrekket!

Kjøpsguider Se alle
Sommerens skjorter

Sommerens fineste skjorter

av Fredrik Rørstad 10. juni 2022

Sommerens skjorter kommer i mange forskjellige varianter, farger og materialer. Fargerik, lin- eller bomullsmateriale og kortermet er bare noen av alternativene når man ønsker å håndtere sommervarmen med stil. Sommerens skjorter er svale og behagelige plagg, i lyse farger, som harmonerer med anledning og værforhold. Under skal vi presentere et utvalg sommerskjorter.

20210914-21042_follestad_14_5175

Sommerens basisgarderobe til herre

av Fredrik Rørstad 08. juni 2022

Basisgarderobe defineres av tidløse og stilrene plagg, som er anvendelig i ulike kombinasjoner. Sommerens varme og solfylte dager gir anledning til å bruke lyse farger og mønstre, i tillegg til lettere materialer som bomull, bomullsfrotté og lin. Med en god basisgarderobe er det svært enkelt å sette sammen et antrekk med freshe farger og ulike mønster. Gambling-etablissementene ble virkelig startet i 1638, men på en eller annen måte når dette skjer, er det litt ikke alle som oppfatter angående online casino spilleautomat. Under skal vi presentere noen forslag til hva sommerens basisgarderobe kan inneholde.

uten-navn-1-1

Basisgarderobe til dame

av Fredrik Rørstad 16. mars 2022

Basisgarderobe er et begrep som stadig dukker opp. En god basisgarderobe er en solid samling av tidløse og klassiske plagg, som passer enhver anledning. Nøkkelen er kvalitet og funksjonalitet. En god basisgarderobe kan ta tid å bygge opp, men vil gi stor verdi i et langtidsperspektiv. Under skal vi presentere noen forslag til hva en basisgarderobe kan inneholde.

Informasjon Se alle
ozdu3b_q

Åpningstider i julen 2022

av Fredrik Rørstad 17. november 2022

Vi utvider åpningstidene og har søndagsåpent i butikkene våre i tiden frem mot jul. For deg innebærer det større fleksibilitet til julegavehandelen i en ellers stressende førjulstid. Under kan du se de avvikende åpningstidene til butikkene.

20220203-20220111-follestad_januar22_jarranflokkmannfoto-57

Follestad x Zizr

av Fredrik Rørstad 07. februar 2022

Størrelsesanbefaling fra Zizr gjør det enda lettere å velge riktig størrelse når du bestiller på nett. Anbefalingene skal gi deg en trygghet som minimerer risikoen for feilkjøp og kjøp av flere størrelser av samme produkt. Dette sparer deg for tidkrevende returer og potensielt frustrerende opplevelser med netthandel. Nå kan du bruke størrelsesanbefalingen til Zizr hos Follestad!

kizuyf0a

Vi gjør julegavehandelen trygg og enkel i år!

av Fredrik Rørstad 10. november 2020

Hos Follestad skal du være sikker på at vi tar smittevern på alvor. Vi gjør alt for at du skal få en trygg, enkel og hyggelig julegavehandel på nett eller i våre butikker.

Under kan du se våre smitteverntiltak, åpningstider og telefonnummer til butikkene og hva vi kan tilby for å gjøre julegavehandelen ekstra trygg og enkel.

Butikknyheter Se alle
follestad-kongens-gate_2.t5d67c44d.m2400.x_kx2iwkk

Follestad: -En destinasjon for hele familien

av Follestad 02. september 2019

Den tradisjonsrike kleskjeden Follestad satser alt på å bli en familievennlig butikk når de nå åpner en splitter ny avdeling for barn, ungdom og kvinner i Kongens Gate 22.

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

Follestad med ny flaggskipbutikk i Kongens gate

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har lang fartstid i motebransjen, og har kledd mang en herre opp gjennom tiden. Men til tross for det veletablerte ryktet ønsker vi i Follestad nå å utfordre markedet. Den nye flaggskipbutikken i Kongens gate rommer nemlig et helt nytt konsept. Pauline Østgård hos IN Magasinet har tatt en prat med gutta hos Follestad i Kongens Gate.

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

av Follestad 10. september 2018

Vi i Follestad har en lang fartstid i motebransjen, og har kledd opp mang en herre gjennom de siste 95 årene. Vår lange fartstid gjør at vi har en kunnskap og en varepakke som ikke mange andre butikker her til lands kan skryte av. Nå åpner vi vår 11. butikk, og vår første i Buskerud. Endelig kan også hele Drammen komme å besøke oss i deres egen bakgård!