Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Tilpass klærne dine med hjelp fra vår skredder

Tilpass klærne dine med hjelp fra vår skredder

For å få maksimalt utbytte av en nyinnkjøpt dress eller skjorte kan vår skredder Anne hjelpe deg med små justeringer til en god pris.

Tilpass klærne dine med hjelp fra vår skredder

Slik hjelper vår skredder deg

Alt du trenger å gjøre er å komme innom en av våre butikker. Når du finner plaggene du liker, tar vi mål av deg og gjør justeringene som skal til. Du velger selvfølgelig helt selv hvordan du ønsker at plaggene skal sitte, men vi bistår gjerne med tips og innspill basert på vår kunnskap og erfaring. Når plaggene er ferdig justert får du beskjed og kan hente i samme butikk som du handlet i.

1.

Kom innom!

Ta turen innom av våre butikker og finn klærne du ønsker deg. Finn heller en størrelse som er litt for stor enn litt for liten.

2.

Vi tar mål!

Hvordan ønsker du at plagget skal sitte? Vi kommer gjerne med tips basert på vår kunnskap og erfaring

3.

Vi syr!

Våre dyktige skreddere gjør alt de kan for å få jobben gjort så du har ferdig antrekk til en spesiell anledning.

Hvor lang tid tar det?

Det bør beregnes 2-3 virkedager, men dersom det er krise og du skal reise i et bryllup påfølgende dag, pleier vi å prøve å hjelpe deg så raskt vi kan. Det kommer selvfølgelig også an på hvor store justeringer det gjelder.

Hva koster det?

Blazer – Inn i rygg/sider 400 kr
Blazer – Opp hel lengde 400 kr
Blazer – Fjerne nakkefold 300 kr
Blazer/Frakk – Opphev ermer 400 kr

Hva kan gjøres?

I teorien kan vi gjøre hva som helst, men det er klart at justeringer innenfor rimelighetens grenser er det som vil se penest ut. Anne forteller at de aller fleste trenger små justeringer på armer, ben, midje eller liv.

Vi tilbyr alt fra små justeringer til målsøm!

Svært få er helt A4 og passer perfekt inn i standardstørrelsene, forteller Follestads skredder Anne. Derfor tilbyr vi både justeringer og målsøm. Vi kan altså sy en dress til deg, dersom du ikke er komfortabel med standardmål som selges i butikk. Ved mindre justeringer sparer vi selvfølgelig på litt stoff, dersom det blir nødvendig å justere jakken ut eller buksebenet ned igjen på et senere tidspunkt.

Se alle våre dresser her!