Fri frakt over 2900,-
Rask levering
14 dagers angrerett
Fri frakt over 2900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!

Follestad åpner ny butikk på Gulskogen Senter!
Vi i Follestad har en lang fartstid i motebransjen, og har kledd opp mang en herre gjennom de siste 95 årene. Vår lange fartstid gjør at vi har en kunnskap og en varepakke som ikke mange andre butikker her til lands kan skryte av. Nå åpner vi vår 11. butikk, og vår første i Buskerud. Endelig kan også hele Drammen komme å besøke oss i deres egen bakgård!

Butikksjef Gry Mette Anfinsen nærmer seg endelig ferdig med butikken, og ser frem til åpning 19. april 2018.

Butikksjef Gry Mette Anfinsen nærmer seg endelig ferdig med butikken, og ser frem til åpning 19. april 2018.

Follestad som merke tar med seg en stolt tradisjon innen herreklær som strekker seg helt tilbake til 1923. Merket har opparbeidet seg et godt omdømme og et solid utvalg, med kvalitet og kunnskap i sentrum.

Når vi i Follestad nå åpner vår 11. butikk er det riktignok vår første butikk i Buskerud. Vi er godt etablert på Østlandet, med sentrale lokasjoner i Bærum, Oslo og på Romerike.

En konge av konfeksjon!

Follestad er blant Norges ledende aktører når det kommer til herrekonfeksjon. Og, Follestad på Gulskogen skal ikke bli noen sinke her heller. Enten du trenger smoking til bryllupet, dress til konfirmasjonen eller blazer til sommerfesten skal du finne det du måtte trenge hos oss.

Skulle du være så uheldig at du ikke finner et plagg som passer perfekt, fortvil ikke, vi har skredder som hjelper deg med å få plagget riktig tilpasset!

Drammens råeste damebutikk vegg-i-vegg?

Det er mye vakkert å hvile øynene på i den nye butikken på Gulskogen, men en del av lokalet vekker nok ekstra interesse hos den kvinnelige garde. Vi har så og si delt butikklokalet i to, og på den ene siden av butikken ligger det som vi mener er Drammens råeste damebutikk, nemlig Me & My Cousin.

Me & My Cousin åpner sin 3. butikk vegg-i-vegg med oss på Gulskogen Senter. Me & My Cousin har vært på den norske butikkhimmelen i godt og vel ti år nå, og så livets lys på Strømmen Storsenter tilbake i 2008. I 2014 utvidet de med sin andre butikk på Fornebu S, også der vegg-i-vegg med Follestad.

Hos Me & My Cousin finner du merker som By Timo, Elle & Il, Iro, Lois, Les Coyotes De Paris, Maud, Meotine, Polo Ralph Lauren, Rains, Stand og UBER.

Et merkebonanza i hjertet av Buskerud!

Vi i Follestad er kjent for å ha både nasjonale og internasjonale merkevarer, og i den nye butikken på Gulskogen Senter skal enda flere få kjente merker få plass. Vi nevner Morris, Uber, Eton, Jacob Cohën, Polo Ralph Lauren, Frislid, Oscar Jacobson, Tiger Of Sweden, NN07, Hugo Boss, Belstaff, Replay, Barbour og Canada Goose.
– Hos oss på Gulskogen er utvalg og produkter nøye plukket ut. I vår konfeksjonsavdeling har vi et bredt utvalg av dress, blazer og smoking, og du kan finne mange merker med ulike passformer og stoffkvaliteter fra både norske og internasjonale merker, forteller butikksjefen Gry Mette Anfinsen.

Litt om oss i Follestad!

Follestad Trend AS ble grunnlagt i Christiania i 1923 av Enoch Follestad. Ideen bak etableringen var å selge herreklær i alle størrelser. Uansett hvor stor eller liten du var, skulle du få ferdig konfeksjon som passet. Follestad butikken i Akersgata 28 blir drevet på samme måte i dag. Den lange fartstiden har vært en avgjørende faktor for at vi i dag besitter den kunnskapen som trengs for at våre kunder skal få den ultimate veiledningen for deres personlige stil og behov.

Her finner du oss i Drammen

Åpningstider:
Mandag – 10:00 til 21:00
Tirsdag – 10:00 til 21:00
Onsdag – 10:00 til 21:00
Torsdag – 10:00 til 21:00
Fredag – 10:00 til 21:00
Lørdag – 10:00 til 19:00
Søndag – Stengt

Adresse:
Guldlisten 35
3048 Drammen

Telefon:
40 44 87 06

Fakta: Follestad

• Nettbutikk: www.follestad.no
• Facebook: www.facebook.com/follestadtrend
• Instagram: www.instagram.com/follestad_trend
• Her finner du Follestad butikker: EGER Karl Johan, Kongens Gate, Majorstua, Paleet, Fornebu S, Jessheim Storsenter, Sandvika Storsenter, Strømmen Storsenter, Norwegian Outlet Vestby og Norwegian Outlet Ålgård.