Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Follestad Home

Ta innredning til nye høyder med våre Home-produkter! Vi har utvidet produktsortimentet og tilbyr produkter til hjemmet. Her finner du blant annet behagelige morgenkåper og håndklær, eksklusive hudpleieprodukter, dekorative bøker med spennende og lærerikt innhold og  mye annet fint til hjemmet. Bli inspirert og la deg friste av vårt utvalg på nett, eller besøk vår butikk i Bogstadveien hvor du i 2. etasje finner dame- og Home-avdelingen.
Kenzo
Luksuriøse håndklær og badekåper

KENZO HOME

Luksuriøse og flotte produkter til badet fra KENZO HOME. Produktene har et stilrent og pent uttrykk som passer fint til ditt baderom. Kompletter ditt bad med hele kolleksjon som inneholder baderomsmatter, store og små håndklær og behagelige badekåper i unisex.

Missoni Home
Fargerike og behagelige badekåper og håndklær

Missoni Home

Kjent for sitt unike og fargerike design er Missoni blitt et ikonisk designelement for fasjonable hjem over hele verden. Ved å kombinere pene design og spreke farger gir disse produktene virkelig en ekstra dimensjon til hjemmet ditt. I tillegg til det flotte designet er produktene produsert i svært behagelige materiale som gir en myk og god komfort ved bruk.

Abhika
Fryktløst design fra Italia

Abhika

Med et bredt utvalg av “made in Italy”-designobjekter, produsert av lokale håndverkere, samt dekorative gjenstander hentet fra både Europa og resten av verden, tilbyr Abhika løsninger for et eksklusivt og raffinert interiør.

RAAW By Trice
Eksklusive hudpleieprodukter

RAAW By Trice

Huden tar opp det vi tilfører den og det er derfor viktig å passe på hva man tar på seg. RAAW By Trice er eksklusive og økologiske hudprodukter som gir deg en luksuriøs opplevelse ved bruk. RAAW By Trice tilbyr produkter som er bra for huden, kroppen og miljøet. Produktene er elegant pakket inn og dens estetiske design gjør at den egner seg godt som en del baderomsinnredningen.

Follestad Home

RAAW By Trice

New Mags
Dekorative bøker med spennende og lærerikt innhold

New Mags

“Nothing says more about us than the books we own”

Bøker er med å minne oss på det vi elsker og det som er viktig. En god bok kan være lærerik og informativ, men den kan også være en god måte å dekorere på. New Mags tilbyr et kuratert utvalg av livsstilsbøker og tilbehør. Fra bøker om ikoniske designere til bøker om drinker. Hvor starter ditt neste kapittel?

Cardsome
Norsk livsstilsdesign med en miks av holdning og luksus

CARDSOME

Veggpynt, takkekort, levende lys og fyrstikker i unike design. Elegante prints og morsomme ordspill preger produktene som man kan bruke til å dekorere hjemme eller gi bort i gave.