Fri frakt over 1900,-
Rask levering
14 dager retur
Fri frakt over 1900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

crkytl6o-1

Høstens jakker til henne

Høsten har for alvor meldt sin ankomst, og behovet for en god jakke er til stede. En god høstjakke skal takle det varierende været som denne sesongen har å by på, uten at det går på bekostning av utseende eller funksjonalitet. Vann- og vindtett, varmeisolasjon og pusteegenskaper er noen få egenskaper man bør se etter i en god høstjakke. I dette innlegget skal vi presentere ulike modeller som holder deg varm og stilriktig.
Høstens jakker teknisk kåpe
Sporty og trendy

Teknisk jakke

En teknisk jakke kombinerer det pene utrykket og den feminine passformen til en klassisk kåpe eller jakke, med de funksjonelle egenskapene i en allværsjakke. Vann- og vindtett, varmeisolerende og gode pusteegenskaper er noen av funksjonalitetene man finner i en slik jakke, uten at det går på bekostningen av utseende.

Se alle tekniske jakker

rnsv7mbu
Tidløs og klassisk

Ullkåpe

En feminin, tidløs og stilsikker ullkåpe bør være et must i alle kvinners garderobeskap. Dagens ullkåper kjennetegnes av nydelig design og originale snitt, og er utrolig deilig å vandre rundt i når temperaturen kryper nedover.

Se våre kåper her

3dpgyufy
Den perfekte overgangsjakken

Dun og lettdun

Dun- og lettdunsjakkene har blitt en sikker vinner i overgangen mellom sesongene, og det er ikke uten grunn. I tillegg til å ha svært gode varme- og isolasjonsegenskaper, er jakken minimalistisk og enkel å pakke ned hvis det blir for varmt.

Se dun- og lettdunsjakker her