Fri frakt over 1000,–
Hurtig levering
14 dagers returrett
Fri frakt over 1000‚– og 14 dagers returrett

Du har ingen produkter i handlekurven.

Høstens jakker til henne

Høstens jakker til henne
Høsten har for alvor meldt sin ankomst, og behovet for en god jakke er til stede. En god høstjakke skal takle det varierende været som denne sesongen har å by på, uten at det går på bekostning av utseende eller funksjonalitet. Vann- og vindtett, varmeisolasjon og pusteegenskaper er noen få egenskaper man bør se etter i en god høstjakke. I dette innlegget skal vi presentere ulike modeller som holder deg varm og stilriktig.
Høstens jakker teknisk kåpe
Sporty og trendy

Den tekniske kåpen

Den tekniske kåpen kombinerer det pene utrykket og den feminine passformen til en klassisk kåpe, med de funksjonelle egenskapene i en allværsjakke. Vann- og vindtett, varmeisolerende og gode pusteegenskaper er noen av funksjonalitetene man finner i en slik jakke, uten at det går på bekostningen av utseende.

follestad_kongensgate_241177213_1314557768984116_8836911096330577718_n
Tidløs og klassisk

Ullkåpe

En feminin, tidløs og stilsikker ullkåpe bør være et must i alle kvinners garderobeskap. Dagens ullkåper kjennetegnes av nydelig design og originale snitt, og er utrolig deilig å vandre rundt i når temperaturen kryper nedover.

Høstens jakker dun
Den perfekte overgangsjakken

Dun og lettdun

Dun- og lettdunsjakkene har blitt en sikker vinner i overgangen mellom sesongene, og det er ikke uten grunn. I tillegg til å ha svært gode varme- og isolasjonsegenskaper, er jakken minimalistisk og enkel å pakke ned hvis det blir for varmt.