Fri frakt over 2900,-
Rask levering
14 dagers angrerett
Fri frakt over 2900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

Fem forskjellige jakker til høst og vinter

Fem forskjellige jakker til høst og vinter
Frakk eller dunjakke? Klassisk eller sporty? Her er noen av høst- og vintersesongens fineste jakker.
fa23_prlmw_sophisticated_sportswear_052
feed_mal_1-44

Den sporty dunjakken

Dunjakken er et stilsikkert valg for høst og vinter, og perfekt for deg som ønsker en ytterjakke med et sporty uttrykk. Vi har et stort utvalg av både lettdunjakker til overgangssesongen og tykkere dunjakker som holder deg varm gjennom vinteren.

Se alle dunjakker

7033_590_regulator_parka_navy_dsc_3839_screen

Den varme parkasen

Fryser du lett? Da er dette jakken for deg! Den lange parkasen gir mye varme og er et trendy jakkevalg. Få ting er like komfortabelt som å pakke seg inn i en stor og varm parkas på en kald vinterdag. For å best holde varmen må du passe på at jakken ikke sitter for tett på kroppen.

Se alle parkaser

23014_oj_aw_23_07_27488
feed_mal_1-42

Den allsidige frakken

Frakken har vært i motebildet siden tidenes morgen. Mange oppfatter frakken som et plagg som kun brukes til penere anledninger, men vi mener frakken kan brukes til mye mer enn det. Den er enkel å pynte opp og ned med forskjellige antrekk, og er for eksempel veldig fin å kombinere med en vest for ekstra varme.

Se alle frakker

feed_mal_1-40

Tekniske jakker

Tekniske jakker kjennetegnes ved å tåle det meste av vær. Fra norske UBR finner du stilrene høst- og vinterjakker med vind- og vanntette egenskaper, samtidig som de holder varmen godt.

Se alt fra UBR

20230926-_spa2758
feed_mal_1-41

Den stilige vesten

Vesten isolerer godt og kommer virkelig til sin rett i høst- og vinterhalvåret. På høsten brukes vesten alene over en skjorte eller penere genser, mens den på kaldere vinterdager kan fungere som et isolerende lag under ytterjakken.

Se alle vester