Fri frakt over 2900,-
Rask levering
14 dagers angrerett
Fri frakt over 2900,- | Rask levering

Du har ingen produkter i handlekurven.

figexo0m

Høstens jakker til herre

Høsten har for alvor meldt sin ankomst, og behovet for en god jakke er til stede. En god høstjakke skal takle det varierende været som denne sesongen har å by på, uten at det går på bekostning av utseende eller funksjonalitet. Vann- og vindtett, varmeisolasjon og pusteegenskaper er noen få egenskaper man bør se etter i en god høstjakke, i tillegg til et tidløst og allsidig utsende som holder seg år etter år.
Høstens jakker
Sporty og trendy

Tekniske jakker

En teknisk jakke kombinerer utseende til en klassisk frakk eller jakke, med de funksjonelle egenskapene til en allværsjakke. Her kombinerer man stil og funksjonalitet på en utmerket måte, slik at man ikke må velge det ene eller andre.

Se våre tekniske jakker

Høstens jakker
Den perfekte overgangsjakken

Dun og lettdun

Dun- og lettdunsjakkene har blitt en sikker vinner i overgangen mellom sesongene, og det er ikke uten grunn. I tillegg til å ha svært gode varme- og isolasjonsegenskaper, er jakken minimalistisk og enkel å pakke ned hvis det blir for varmt.

Se våre dun- og lettdunsjakker

Høstjakke barbour
Engelsk prep på sitt mest klassiske

Voksede jakker

Den voksede jakken, også kalt oilskin-jakke, kan i prinsippet brukes året rundt, med å bare tilpasse hvilke plagg man har under etter temperaturen. Jakkene er voksbehandlet for vann- og vindtett ytterstoff, og er en allroundjakke som passer til bruk i byen, skog og fjell.

Se våre voksede jakker