Fri frakt over 1000,–
Hurtig levering
14 dagers returrett
Fri frakt over 1000‚– og 14 dagers returrett

Du har ingen produkter i handlekurven.

Høstens tekniske jakker til herre

Høstens tekniske jakker til herre
Høsten har for alvor meldt sin ankomst, og behovet for en god jakke er til stede. En god høstjakke skal takle det varierende været som denne sesongen har å by på, uten at det går på bekostning av utseende eller funksjonalitet. Vann- og vindtett, varmeisolasjon og pusteegenskaper er noen få egenskaper man bør se etter i en god høstjakke, i tillegg til et tidløst og allsidig utsende som kan brukes i mange år. I dette innlegget skal vi presentere ulike modeller som holder deg stilig og varm.
Teknisk frakk høstjakke
Sporty og trendy

Teknisk frakk

Den tekniske frakken kombinerer utseende til den klassiske frakken, med de funksjonelle egenskapene til en allværsjakke. Her kombinerer man stil og funksjonalitet på en utmerket måte, slik at man ikke må velge det ene eller andre. I vårt utvalg i tekniske frakker finner du blant annet merker som UBR, Swims, Oscar Jacobson og Scandinavian Edition.

Lettdunsjakke høstjakke
Den perfekte overgangsjakken

Dun og lettdun

Dun- og lettdunsjakkene har blitt en sikker vinner i overgangen mellom sesongene, og det er ikke uten grunn. I tillegg til å ha svært gode varme- og isolasjonsegenskaper, er jakken minimalistisk og enkel å pakke ned hvis det blir for varmt. I vårt utvalg av dun- og lettdunsjakker finner du blant annet merker som Parajumpers, Sail Racing, UBR, Moncler og Millet.

Høstjakke barbour
Engelsk prep på sitt mest klassiske

Voksede jakker

Den voksede jakken, også kalt oilskin-jakke, kan i prinsippet brukes året rundt, med å bare tilpasse hvilke plagg man har under etter temperaturen. Jakkene er voksbehandlet for vann- og vindtett ytterstoff, og er en allroundjakke som passer til bruk i byen, skog og fjell. I utvalget vårt finner du voksede jakker fra Barbour og Belstaff.